Neuro­pædagogisk efter­uddannelse

Dybdegående neuropædagogisk efteruddannelse

På LæringsCenter Brejning har vi gennem årene uddannet mange neuropædagoger gennem vores lange neuropædagogiske uddannelse.

Uddannelsen er udviklet i samarbejde med Charlotte Ankerstjerne, Neuropædagog og Mater i Positiv Psykologi.

Uddannelsen består af 7 moduler inkl. opgaveskrivning samt fremlæggelse af opgave, som kvalificerer til praksiscertificering.
På uddannelsen får du indsigt i den nyeste viden på området, og du bliver klædt på til at forstå adfærd ud fra et neuropædagogisk perspektiv.

Når du tager en neuropædagogisk efteruddannelse ved LæringsCenter Brejning, er du garanteret at uddannelsen er praksisnær, og har fokus på hvordan du implementerer din neuropædagogiske viden i din praksis.

I 2020 har vi solgt et fuldt forløb til en hel gruppe medarbejdere fra Bifrost. Når en arbejdsplads på denne måde vælger at sende en samlet gruppe medarbejdere afsted, giver det helt særlige muligheder for arbejdspladsen i forhold til det implementerende arbejde.

Hvis du kunne tænke dig et særligt forløb til dine medarbejdere,  så kontakt os på lcb@vejle.dk. Kurset kan afholdes i vores rammer eller hjemme på jeres arbejdsplads. Altid tager vi en drøftelse omkring, hvordan vi kan skræddersy forløbet, så det passer lige til de behov jeres arbejdsplads har.