Præ­sen­tation og for­mid­ling

Kursus for dig som gerne vil blive mere rolig, sikker og have mere kontrol i din præsentation.

Læringscenter Brejning tilbyder kurser med fokus på præsentation og formidling.

Det at stille sig op og præsentere sit budskab foran andre mennesker, er for mange forbundet med stor nervøsitet. Vi ved alle, at omgivelsernes indtryk af dig og dit budskab ofte er afhængig af din fremtræden, din stemme og dit kropssprog. Derfor bliver det vigtigt i din formidling at være opmærksom på disse parametre, særligt hvis du skal overbevise eller ’sælge’ et nyt tiltag på din arbejdsplads.

 

Kurset er for dig, som i dit arbejde har brug for at kunne formidle et budskab, præsentere en ny ide eller holde et mindre oplæg for kollegaer og samarbejdspartnere. På kurset vil du få værktøjer til, hvordan du kan fremstå mere rolig og selvsikker og med mere kontrol i din præsentation.

 

På kurset lærer du om:

 

  • forberedelsen forud for en præsentation
  • virknings-fulde indledninger og afslutninger
  • strukturering af tid
  • kropssprogets betydning
  • brug af PowerPoint 

Underviseren på kurset er udviklingskonsulent Trine Holm Erichsen fra Læringscenter Brejning.

Trine har gennem 6 år afholdt mere end 100 oplæg rundt i Danmark, og har der igennem fået en stor indsigt i hvordan præsentations-teknik kan hjælpe og støtte gennem et oplæg, uanset om der er 10 eller 100 deltagere.

 

Undervisningen vil bestå af en blanding mellem oplæg og praktiske øvelser og det forventes at du deltager aktivt i øvelserne.

 

Aktuelt har vi ikke kurset på programmet, men har du og dine kollegaer interesse i kurset, så kontakt os på lcb@vejle.dk.
Vi kan skræddersy et forløb som passer til netop jeres arbejdsplads.