Neuro­pædagogisk tema­dag

Neuropædagogisk temadag 13.marts 2019

Grib og du kan begribe!  Vi lærer med kroppen
En neuropædagogisk temadag om
læring og udvikling, rehabilitering og embodiment

Kl 9-12               Peder Esben - ”Hjernens forunderlige foranderlighed”

Kl 12-13             Frokost

Kl. 13-15            Kjeld Fredens - "Læring med kroppen forrest"   

 

Kjeld Fredens, Hjerneforsker, læge, ADJ. Professor og foredragsholder.

Kjeld Fredens er ikke uden grund en af landets mest anvendte foredragsholdere. Han har underholdt fulde sale i mere end 25 år omkring ledelse, innovation, læring og vores forunderlige hjerne – og altid med en fantastisk blanding af indsigt, passion og humor.

De sidste 35 år har Kjeld brugt på at skrive om og forstå, hvilke handlinger og tankeprocesser, der ligger til grund for tænkning, undervisning, læring, kreativitet og samarbejde. Han er forfatter til 187 artikler og 8 bøger. Hans nyeste bog ”Læring med kroppen forrest” sætter rammen for hans foredrag på vores temadag. Her vil Kjeld Fredens komme omkring læring med kroppen forrest, som den naturlig måde børn og unge lærer på, men også den foretrukne strategi i alle aldre, når der skal læres noget nyt. Han vil sætte fokus på hvordan hænderne sætter gang i hjernens pandelapper og sætter skub i den abstrakte tænkning. (Athenas.dk)

 

Peder Esben, Direktør Elsass Fonden

Elsass Fonden består af fond og institut. Fonden er fundamentet – støtten til den enkelte og de mange med Cerebral Parese via projekter, forskning og øvrige aktiviteter. Instituttet er stedet, hvor vi skaber forandring. Vi forsker, generer ny viden og omsætter den til konkrete tiltag som kurser, metoder og træning. Elsass Fonden støtter primært personer med CP men og andre fysisk eller psykisk handicappede. Elsass Fonden støtter ligeledes forskning samt praktisk gennemførelse af forskningsresultater med henblik på forbedring af handicappedes helbred og livsvilkår.

På temadagen vil Peder Esben med sit foredrag sætte fokus på hjernes forunderlige foranderlighed.

 

Temadagen er fra kl. 9.00-15.00.
Der er tjek ind og morgenmad fra kl. 8.30.

Pris: 1050 kr.

 

Bænk på repos